D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDP), l'informem que mitjançant l'emplenament dels formularis, les seves dades personals seran utilitzades amb la finalitat que s'indiqui en les pàgines on es trobi el formulari electrònic de recollida de dades personals. Així mateix, podran ser conservades per a contestar a la seva sol·licitud i per a l'enviament (per canals ordinaris o electrònics) d'informació relacionada amb la nostra activitat que pugui resultar del seu interès, fins que ens indiqui el contrari.
S'assegura la confidencialitat de les dades aportades i garanteix que, en cap cas, seran cedides per a cap altre ús sense intervenir consentiment previ i exprés dels nostres clients.
La no cumplimentació dels camps, indicats com a obligatoris, que apareixen en qualsevol formulari de registre electrònic, podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre la seva sol·licitud.
No es ven, cedeix, arrenda ni transmet de cap manera, informació o dades de caràcter personal dels seus Usuaris a tercers.
L'Usuari garanteix que les Dades Personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació en els mateixos.
L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a causa de l'emplenament dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.
L'usuari no ha d'incloure dades personals de tercers sense el seu consentiment informat previ del que estableix la present política de privacitat, sent l'únic responsable de la seva inclusió.