Des de 1959 educant persones lliures

AFA. ©Escola Pompeu Fabra de Barcelona

I no ens hem d'oblidar de...

A més de totes les comissions que heu vist fins ara, hi ha quatre comissions més que us expliquem breument:

AMPAs de Districte


Espai de trobada amb la resta d'AMPAs del districte per treballar conjuntament diferents aspectes que afecten a la comunitat educativa. La coordinadora es reuneix amb l'Administració i la FAPAC.
També té representants en el Consell Escolar de Districte i Barcelona.

Podeu consultar més informació al seu BLOG.

Manteniment


Mares i pares manetes que s'encarreguen de fer millores, petites reparacions i solucionar alguns desperfectes perquè l'escola llueixi maca i en condicions.

Imatge i Comunicació


Aquesta comissió s'encarrega de fer-vos arribar tota la informació que necessiteu per estar al dia del que passa a la nostra escola.
Els seus components fan de reporters (càmera en mà), envien correus informatius, editen imatge, àudio i vídeo, gestionen la pàgina web i actualitzen els seus continguts.

Economia


Les tasques de gestió: cobrament de rebuts i quotes, gestió de caixa, pagaments a proveïdors, gestió de serveis i altres, corresponen a la comissió econòmica.
El seu objectiu és donar el millor servei possible a les famílies, optimitzant al màxim els recursos dels que disposa.

Descarregueu el document PDF on podreu veure una relació de diferents conceptes i preus.

Comissió Mixta d'Inclusivitat


 • QUI SOM?
  Una comissió mixta de famílies i mestres que treballa per a garantir la inclusivitat de tots els nens i nenes a la nostra escola. Quan diem tots els nens són TOTS, nens amb necessitats especials de tots tipus, idioma, cultura, malalties, etc.
 • QUÈ FEM?
  La nostra tasca es vetllar per la inclusivitat dels nens i nenes a la escola, sensibilitzar a l'entorn i poder aportar informació sobre temes inclusius. La nostra escola ja té aquest tarannà, però creiem que aquesta comissió pot ajudar a millorar aquesta funció i ser un referent.
  Actualment estem treballant junt amb el districte i les comissions de totes les escoles de BCN per poder tenir una visió conjunta i poder treballar en xarxa, doncs som un col·lectiu minoritari i junts podem obtenir més recursos per la inclusió.
 • ET NECESSITEM!
  Necessitem gent per poder tirar endavant la comissió i les seves tasques. Junts podem aconseguir els nostres objectius. Si estàs interessat pots enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o posar-te en contacte amb alguna de les persones responsables de l’AFA.

Comissió Mixta d'Informàtica


Són una comissió mixta composta de famílies i mestres que ens encarreguem de millorar, substituir i/o arreglar els equips informàtics i electrònics de l’escola.

Bústia de Suggeriments

NOVETATS

Us deixem el PDF de la me...
Recordeu que disposeu de ...
Us deixem el programa de ...
Disposeu de dos nous comu...

COMUNICATS

Per fer arribar a les famílies informació relativa a l'AFA.

llegeix

GALERIA

Recull de fotografies de les activitas organitzades.

mira

MENÚ DEL MES

Consulta el menú que tenim preparat per aquest mes.

llegeix

0.png0.png2.png1.png8.png4.png2.png5.png
Go to top