Des de 1959 educant persones lliures

AFA. ©Escola Pompeu Fabra de Barcelona

I no ens hem d'oblidar de...

A més de totes les comissions que heu vist fins ara, hi ha quatre comissions més que us expliquem breument:

AMPAs de Districte


Espai de trobada amb la resta d'AMPAs del districte per treballar conjuntament diferents aspectes que afecten a la comunitat educativa. La coordinadora es reuneix amb l'Administració i la FAPAC.
També té representants en el Consell Escolar de Districte i Barcelona.

Podeu consultar més informació al seu BLOG.

Manteniment


Mares i pares manetes que s'encarreguen de fer millores, petites reparacions i solucionar alguns desperfectes perquè l'escola llueixi maca i en condicions.

Imatge i Comunicació


Aquesta comissió s'encarrega de fer-vos arribar tota la informació que necessiteu per estar al dia del que passa a la nostra escola.
Els seus components fan de reporters (càmera en mà), envien correus informatius, editen imatge, àudio i vídeo, gestionen la pàgina web i actualitzen els seus continguts.

Economia


Les tasques de gestió: cobrament de rebuts i quotes, gestió de caixa, pagaments a proveïdors, gestió de serveis i altres, corresponen a la comissió econòmica.
El seu objectiu és donar el millor servei possible a les famílies, optimitzant al màxim els recursos dels que disposa.

Descarregueu el document PDF on podreu veure una relació de diferents conceptes i preus.

Comissió Mixta d'Inclusivitat


 • QUI SOM?
  Una comissió mixta de famílies i mestres que treballa per a garantir la inclusivitat de tots els nens i nenes a la nostra escola. Quan diem tots els nens són TOTS, nens amb necessitats especials de tots tipus, idioma, cultura, malalties, etc.
 • QUÈ FEM?
  La nostra tasca es vetllar per la inclusivitat dels nens i nenes a la escola, sensibilitzar a l'entorn i poder aportar informació sobre temes inclusius. La nostra escola ja té aquest tarannà, però creiem que aquesta comissió pot ajudar a millorar aquesta funció i ser un referent.
  Actualment estem treballant junt amb el districte i les comissions de totes les escoles de BCN per poder tenir una visió conjunta i poder treballar en xarxa, doncs som un col·lectiu minoritari i junts podem obtenir més recursos per la inclusió.
 • ET NECESSITEM!
  Necessitem gent per poder tirar endavant la comissió i les seves tasques. Junts podem aconseguir els nostres objectius. Si estàs interessat pots enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o posar-te en contacte amb alguna de les persones responsables de l’AFA.

Comissió Mixta d'Informàtica


Són una comissió mixta composta de famílies i mestres que ens encarreguem de millorar, substituir i/o arreglar els equips informàtics i electrònics de l’escola.

Bústia de Suggeriments

COMUNICATS

Per fer arribar a les famílies informació relativa a l'AFA.

llegeix

GALERIA

Recull de fotografies de les activitas organitzades.

mira

MENÚ DEL MES

Consulta el menú que tenim preparat per aquest mes.

llegeix

0.png0.png2.png5.png8.png8.png0.png0.png
Go to top