Des de 1959 educant persones lliures

Panera Solidària. ©Escola Pompeu Fabra de Barcelona

Cada any detectem més famílies amb dificultats econòmiques severes que no poden participar a les colònies i sortides que anualment organitza l’escola.
És per això que pares, mares i mestres ens hem proposat de crear un fons solidari que permeti finançar les colònies i sortides a aquelles famílies que d’altra manera no podrien pagar-les.

Fa uns anys se’ns va acudir una iniciativa per aplegar l’entorn de l'escola i el barri proper, una idea que de ben segur beneficia tothom: consisteix a formar una panera ben maca a partir d’aportacions dels comerços que estan a la vora del centre, i tot seguit organitzar una rifa per sortejar-la i recaptar els fons que necessitem.

De retruc també estarem donant a conèixer productes o serveis que es troben als petits comerços del barri, o sigui que es fomentarà que les famílies hi vagin a comprar.

 

En resum la panera solidària de l'Escola Pompeu Fabra pretén:
  1. Fer calaix per poder ajudar famílies amb menor capacitat econòmica a finançar les colònies i les sortides dels seus fills.
  2. Vincular les famílies al barri, i donar a conèixer una selecció d’entitats i de comerços a pares i mares de l'escola.
  3. Potenciar el comerç de proximitat enfront de les grans superfícies.

Bústia de Suggeriments

NOVETATS

Us deixem el PDF de la me...
Recordeu que disposeu de ...
Us deixem el programa de ...
Disposeu de dos nous comu...

COMUNICATS

Per fer arribar a les famílies informació relativa a l'AFA.

llegeix

GALERIA

Recull de fotografies de les activitas organitzades.

mira

MENÚ DEL MES

Consulta el menú que tenim preparat per aquest mes.

llegeix

0.png0.png2.png1.png8.png4.png2.png5.png
Go to top