Des de 1959 educant persones lliures

Panera Solidària. ©Escola Pompeu Fabra de Barcelona

Cada any detectem més famílies amb dificultats econòmiques severes que no poden participar a les colònies i sortides que anualment organitza l’escola.
És per això que pares, mares i mestres ens hem proposat de crear un fons solidari que permeti finançar les colònies i sortides a aquelles famílies que d’altra manera no podrien pagar-les.

Fa uns anys se’ns va acudir una iniciativa per aplegar l’entorn de l'escola i el barri proper, una idea que de ben segur beneficia tothom: consisteix a formar una panera ben maca a partir d’aportacions dels comerços que estan a la vora del centre, i tot seguit organitzar una rifa per sortejar-la i recaptar els fons que necessitem.

De retruc també estarem donant a conèixer productes o serveis que es troben als petits comerços del barri, o sigui que es fomentarà que les famílies hi vagin a comprar.

 

En resum la panera solidària de l'Escola Pompeu Fabra pretén:
  1. Fer calaix per poder ajudar famílies amb menor capacitat econòmica a finançar les colònies i les sortides dels seus fills.
  2. Vincular les famílies al barri, i donar a conèixer una selecció d’entitats i de comerços a pares i mares de l'escola.
  3. Potenciar el comerç de proximitat enfront de les grans superfícies.

Bústia de Suggeriments

COMUNICATS

Per fer arribar a les famílies informació relativa a l'AFA.

llegeix

GALERIA

Recull de fotografies de les activitas organitzades.

mira

MENÚ DEL MES

Consulta el menú que tenim preparat per aquest mes.

llegeix

0.png0.png2.png5.png8.png8.png0.png0.png
Go to top