Tots en remull!

Benvolgudes famílies de Primer.

Com ja sabeu, en aquest primer trimestre hem començat l’activitat de piscina dins l’àrea d’educació física. Hi anem amb el Marc i el Ciscu els dimecres pel matí, de 9h a 10:45h i de moment tot està anant molt bé.
Alguns dies ens ha plogut i hem hagut d’anar caminant sota la pluja amb paraigües, però això no ens ha impedit arribar-hi!

Un cop arribem a les instal·lacions, ens dividim en dos grups i entrem en el vestuari, on ens canviem, ens posem el gorro, les xancletes, ens fem una dutxa ràpida i ens preparem per fer l’activitat de piscina.

Un cop dins la piscina, ens repartim en 3 grups, cadascun amb el seu monitor/a i comencem! El cert és que ens fan nedar força! A vegades fem servir xurros de colors i altres materials que ho fan d’allò més divertit.
Ens agrada llençar-nos a l’aigua de peus i també de cap quan ens ho demanen, nedar d’esquena i moltes coses més.

Quan són les 10:15h passem per les dutxes, agafem les xancletes, ens acomiadem dels monitors i anem als vestuaris per canviar-nos de nou , assecar-nos els cabells als secadors i finalment marxar tots plegats cap a l’escola pel mateix camí per on hem vingut.

Esperem que us agradin les fotos!

 

Podeu veure les fotos a la GALERIA.