Us informem, tal com podeu veure a la pàgina del Consorci d’Educació de Barcelona, que la preinscripció escolar 2020-2021 per a l’educació infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig. Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, es realitzarà la sol·licitud en suport informàtic i per aquelles famílies que no puguin fer-ho d’aquesta manera, hi haurà uns dies específics per atendre les preinscripcions presencials.

Tota la informació respecte la preinscripció, com la consulta de centres, oferta de places, barems i documentació, sol·licitud de preinscripció i consulta de resultats la podeu trobar en el següent enllaç:
https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/informacio_general_matriculacio/preinscripcio.

Per qualsevol consulta relacionada amb el nostre centre ens podeu enviar un e-mail a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Us seguirem informant a mesura que ens vagin donant més instruccions sobre aquest procés.

Demaneu cita prèvia per la preinscripció al telèfon 634668135. Si voleu, també podeu fer les vostres consultes a través d'aquest mateix número de telèfon.
L'adreça de correu electrònic per enviar les vostres preinscripcions és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Actualització d'informacions sobre la Preinscripció 20/21