Des de 1959 educant persones lliures

Ja estem jugant amb els nous jocs! - ©Escola POMPEU FABRA
Ja estem jugant amb els nous jocs! - ©Escola POMPEU FABRA

Als patis comencen a passar coses noves...

A partir del projecte col·laboratiu que hem fet per millorar els patis, pensem que es important no perdre l’oportunitat d’aprofitar aquests espais i temps perquè nenes i nens tinguin l’opció de buscar experiències diverses, com alternatives a la pista central i al futbol.

En el primer torn de pati hem decidit fer patis oberts de manera que tota la canalla, petits i mitjans, es poden moure lliurement per tots els espais dels patis. Hem comprovat que la nova organització els permet posar en joc les relacions d’ajuda, de col·laboració entre ells, el respecte als altres, la imaginació, etc.

La diana, el circuit de cotxes, la caseta, el twistter, l’hort, el futbol xapa, el sorral, la pissarra, la xarranca, els tubs, el “child-out” i un munt de possibilitats que sorgeixen amb les pilotes, els patinets, els animals, les construccions, les baldufes, etc., converteixen el pati en un espai de joc però també de convivència molt intents, que ens permet fer aprenentatges com la gestió de les emocions, l’autoestima , les relacions socials, la cooperació, les responsabilitats i els acords.

I a partir d’ara, amb noves idees i amb la col·laboració de tots plegats podem seguir co-creant i co-disfrutant!

Aneu a la GALERIA per veure les fotos.

QUÈ HI HA DE NOU?

Tots en remull!Benvolgudes famílies de Primer.Com...
Com cada any hem celebrat a l\'escola la Festa de l...
Escola de Pares - Resum de la xerrada del 31 de ma...
Ja està aquí!Com cada any celebrarem a l\'escola ...
Museu Marítim de Barcelona.26 de març de 2017...
0.png0.png1.png4.png8.png1.png1.png0.png
Go to top