Quin dia més complert!

Sortida al museu i recorregut per Barcelona - Tercer curs - ©2017 Escola POMPEU FABRA Sortida al museu i recorregut per Barcelona - Tercer curs - ©2017 Escola POMPEU FABRA

Els i les alumnes de 3r de primària, els Tridimensionals, vam aprofitar la visita al Museu d’història de Catalunya per fer un recorregut per la Barcelona Medieval.

Vam anar en metro a la Pl. Catalunya. Al portal de l’Àngel vam veure l’àngel. Després vam anar al cementiri romà que hi ha a darrera del Decathlon i finalment vam arribar a les Rambles. Vam visitar el mercat de la Boqueria i, com que ens va obrir la gana, vam esmorzar a la Pl. Reial. Vam baixar fins a les Drassanes i el monument a Colom i travessant el port vam anar al Museu.

Després de visitar-lo i dinar al costat vam anar a Sta. Maria del Mar, el fossar de les Moreres, la pl. Sant Jaume, la pl. del Rei, la Catedral, el Palau de la Música i vam tornar a agafar el metro a Urquinaona. Com que demanaven diners per entrar a tots els llocs, només ho vam veure per fora.

Vam arribar a l’escola esgotats.

 

Aneu a la GALERIA per veure fotos de la sortida.