Aprenent sobre el Modernisme a Barcelona

Sortida sobre el Modernisme - Parc Güell i Passeig de Gràcia - ©2017 Escola POMPEU FABRA Sortida sobre el Modernisme - Parc Güell i Passeig de Gràcia - ©2017 Escola POMPEU FABRA

Aquest primer trimestre el Cicle dels Mitjans hem començat a treballar el Modernisme i per això hem fet dues sortides: una al Parc Güell i l’altra al Passeig de Gràcia, junt amb la Sagrada Família.

A la sortida del Parc Güell vam visitar la casa del guarda, el drac i l’escalinata, la sala hipòstila, el teatre Grec, el banc ondulat, el mirador, la casa dels Güell, els Jardins d’Àustria, carrers, camins i viaductes i la casa d’en Gaudí.
Vam poder observar el trencadís de ben a prop, ens vam estirar a la sala hipòstila per observar el sostre per veure els mosaics i vam poder acariciar el drac. Vam dinar en un parc, vam jugar una estona i ens ho vam passar molt bé!

A la sortida del Passeig de Gràcia vam visitar la Pedrera, la Casa Batlló, els bancs i els fanals, la casa Lleó Morera i el Palau Robert. En acabar, vam anar a veure la Sagrada Família i la vam dibuixar.
Som uns artistes!

 

Podeu veure les fotos de la sortida a la GALERIA.