Des de 1959 educant persones lliures

Tots en remull!

Benvolgudes famílies de Primer.

Com ja sabeu, en aquest primer trimestre hem començat l’activitat de piscina dins l’àrea d’educació física. Hi anem amb el Marc i el Ciscu els dimecres pel matí, de 9h a 10:45h i de moment tot està anant molt bé.
Alguns dies ens ha plogut i hem hagut d’anar caminant sota la pluja amb paraigües, però això no ens ha impedit arribar-hi!

Un cop arribem a les instal·lacions, ens dividim en dos grups i entrem en el vestuari, on ens canviem, ens posem el gorro, les xancletes, ens fem una dutxa ràpida i ens preparem per fer l’activitat de piscina.

Un cop dins la piscina, ens repartim en 3 grups, cadascun amb el seu monitor/a i comencem! El cert és que ens fan nedar força! A vegades fem servir xurros de colors i altres materials que ho fan d’allò més divertit.
Ens agrada llençar-nos a l’aigua de peus i també de cap quan ens ho demanen, nedar d’esquena i moltes coses més.

Quan són les 10:15h passem per les dutxes, agafem les xancletes, ens acomiadem dels monitors i anem als vestuaris per canviar-nos de nou , assecar-nos els cabells als secadors i finalment marxar tots plegats cap a l’escola pel mateix camí per on hem vingut.

Esperem que us agradin les fotos!

 

Podeu veure les fotos a la GALERIA.

Calendari Escolar

0.png0.png2.png5.png8.png8.png0.png6.png
Go to top