Des de 1959 educant persones lliures

El passat dia 30 d’abril vam celebrar l’acte dels Jocs Florals de la nostra escola al teatre del col·legi Jesús Maria i Josep.

Va estar una jornada plena d’emocions i aplaudiments. Si cliqueu AQUÍveureu les fotos d’aquesta celebració que van fer la comissió de fotografia.

· El dia 23 de maig s’ha realitzat l’acte d’entrega de premis als finalistes dels Jocs Florals de Sant Andreu. Enguany han estat seleccionats dos treballs de la nostra escola: la prosa de la Leyre Parra de 1r curs, titulat “La goma que va caure al riu” i la poesia de la Júlia Serra de 3r curs, titulat "Foscor". Les dues s’han emportat un bon guardó corresponent a la seva categoria!, la Júlia ha estat el 3r premi i la Leyre el primer premi, així doncs el proper dia 10 de juny la Leyre arriba com a finalista al certamen de Barcelona. Molta sort! Us hem penjat unes fotos d’aquesta celebració, el Dario Ploskon és qui recull del premi de la Júlia i l’Audra, mare de la Leyre, recull el seu premi donat que estaven de colònies. Les podeu veure clicant AQUÍ:

Aviat editarem el llibret amb totes les obres literàries premiades dels XXXVIens Jocs Florals de la nostra escola i el farem arribar a totes les famílies, però ens fa il·lusió avançar-vos les dues obres que ha seleccionat el jurat de Sant Andreu, més avall les trobareu, paga la pena que les llegiu!

· Els Jocs Florals Escolars de Barcelona són el punt final d'un procés que comença a cada centre educatiu. En un acte solemne que va tenir lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, el dia 10 de juny es van lliurar els guardons als seleccionats de cada Districte. La Leyre Parra era la nostra finalista i malgrat no va aconseguir el premi, tots la vam felicitar i ens vam sentir molt contents d'haver tingut una representant del Pompeu. Mireu que satisfeta estava la Leyre i la seva mestra!

Prosa de la Leyre Parra:Poema de la Júlia Serra:

Calendari Escolar

0.png0.png2.png4.png7.png4.png3.png0.png
Go to top