Des de 1959 educant persones lliures

AFA. ©Escola Pompeu Fabra de Barcelona

Alimentació i aprenentatge

El servei de menjador tot i que està organitzat per l’AFA, respon a un plantejament d’escola i per tant, a més de l’organització tècnica, contribueix a la realització d’uns objectius educatius que segueixen els principis pedagògics de l’escola.

L'equip que treballa a la cuina al migdia està format per una cuinera, una auxiliar de cuina i una auxiliar de neteja.
L’empresa que gestiona la cuina és VALLES SERVEIS A ESCOLES. Podeu consultar la seva pàgina web per saber-ne més.

Al menjador hi ha 9 monitors/es que són els que donen un contingut pedagògic tant a l’hora de dinar com de les activitats de l’estona del migdia:

  • P3. Vicky i Aixa
  • P4. Ari
  • P5. Carme
  • Primer. Martina
  • Segon. Helena
  • Tercer. Rosalia
  • Quart. Mercè
  • Cinquè. Marc
  • Sisè. Mar

ozio_gallery_jgallery

L'Equip del Menjador de l'Escola Pompeu Fabra

Com a coordinadora tenim a l'Anna Oliva Mateu, que és la persona responsable de l’estona de migdia i que vetlla pel bon funcionament del menjador i les activitats.

Al lateral dret de la pàgina trobareu l'enllaç MENÚ DEL MES on podreu veure el menú i la proposta de sopars de cada mes elaborats per l’Ester, la dietista de l’empresa de cuina.
A part d’aquest menú, cada dia es preparen també altres tipus de menús. Per exemple: de règim, sense porc o menú per nens/es amb alguna al·lèrgia i/o intolerància alimentaria.

Mengem aliments d’agricultura ecològica: la pasta, algun llegum, les verdures del brou i dels sofregits, l’hamburguesa i dues fruites a la setmana i el iogurt és de La Fageda.


DINEM JUNTS:

Aquest curs repetim experiència! Us convidem a dinar amb els vostres fills o filles i els seus companys i companyes.
Al segon trimestre rebreu informacions sobre les dates.
Mentrestant llegiu algunes de les experiències del curs passat:

Una gran iniciativa DINEM JUNTS! Poder gaudir de l'experiència de dinar amb el teu fill i tots els seus companys són experiències que tenen màgia! A més a més el dinar està bo, encara que et facin menjar massa! Clar, s'ha de donar exemple.
[Mare d'un nen de 1er]
La meva experiència ha estat molt positiva, tant, que aquest any he repetit! Veus la gran feina que fan les cuineres de l'escola, veus l'esforç i amor que li posen. Això es transmet en el menjar que preparen que està boníssim! La gran organització i professionalitat que tenen els monitors que amb la gran quantitat d'alumnes ho porten tot com agulla en fil! Ho recomano 100%!
[Mare nena de P4]

ACTIVITATS DINS EL MENJADOR:

  • ENS HO MENGEM TOT
  • RECICLATGE
  • COMPOSTATGE PER L’HORT

Algunes de les ACTIVITATS MIGDIA (abans o desprès de dinar):

  • P3: Migdiada.
  • P4 i P5: ens inventem un conte, aprenem a cordar botons i sabates, cuina freda, ens fem un massatge i ens relaxem, jocs de taula i dirigits.
  • Primària: jocs de lògica, plàstica, jardineria, art i pintura, torneig, escape class, ginkanes, jocs de taula, jocs cooperatius, fotografia.

Bústia de Suggeriments

NOVETATS

Us deixem el PDF de la me...
Recordeu que disposeu de ...
Us deixem el programa de ...
Disposeu de dos nous comu...

COMUNICATS

Per fer arribar a les famílies informació relativa a l'AFA.

llegeix

GALERIA

Recull de fotografies de les activitas organitzades.

mira

MENÚ DEL MES

Consulta el menú que tenim preparat per aquest mes.

llegeix

0.png0.png1.png8.png8.png3.png9.png5.png
Go to top