Des de 1959 educant persones lliures

Setmana de... ©Escola Pompeu Fabra de Barcelona

Esport i vida sana per tenir una educació plena

Tots els anys l'escola organitza les Olimpifabres a Can Dragó.

L’ esperit d’aquesta jornada és gaudir de l’esforç col·lectiu, tot participant en activitats i proves esportives, amb l’objectiu de posar en joc el potencial de cada alumne/a, per tal de sumar punts per l’equip al que pertany cadascú.
Es tracta d'una manera sana i divertida d'aprendre valors nous com la cooperació i l'esforç, el treball en equip, la compressió dels altres i la superació dels nostres propis límits.

Des dels mes petits fins els més grans participen en tot un seguit de proves esportives i de jocs.
Les famílies també estan convidades a veure aquesta diada esportiva. La comissió de fotografia és l’encarregada de fer fotos i vídeos.

Recordar a tothom que els millors premis són: la satisfacció de guanyar entre tots "l'equip blanc i l'equip blau" de cada grup classe, jocs per compartir a les estones d’esbarjo i el reconeixement als companys i companyes que mostren tenir unes bones aptituds per a l’esport.

La ressenya que trobareu a continuació pertany al blog de Cicle Infantil, de les Olimpifabres de juny de 2014.

EL PASSAT 13 DE JUNY VAM CELEBRAR LES QUARTES OLIMPIFABRES A CAN DRAGÓ.
MALGRAT EL SOL I LA CALOR, JA VEIEU QUIN ESTIL TENIM A LA PISTA TOTS I CADASCUN DELS TRENS... I QUÈ EM DIEU DELS GATS I LES GATES?! ES POT CÓRRER MÉS RÀPID?! LES VAQUES S'ESTRENAVEN, PERÒ NINGÚ HO DIRIA, SEMBLA QUE HO HAGIN FET TOTA LA VIDA AIXÓ DE CÓRRER A LA PISTA D'ATLETISME...

DESPRÉS DE LES CURSES, ELS JOCS COOPERATIUS: EL PARACAIGUDES, ESPECTACULAR COM SEMPRE!, EL SALT DE LLARGADA PER EQUIPS, I LES CURSES DE "CROQUETES"... SE'NS VA QUEDAR ALGÚN ALTRE JOC PENDENT, PERÒ NO ENS VAM VEURE AMB COR DE FER RES MÉS.... TRET DE REMULLAR-NOS UNA MICA!

stop view Info
/
   preview
   Àlbum
   Títol
   Data
   Dimensions
   Arxiu
   Mida
   Càmara
   Longitud focal
   Exposició
   Nombre f
   ISO
   Marca càmara
   Flash
   Vistes
   Comentaris
   ozio_gallery_fuerte

   Calendari Escolar

   0.png0.png2.png5.png8.png8.png0.png2.png
   Go to top