Des de 1959 educant persones lliures

Setmana de... ©Escola Pompeu Fabra de Barcelona

Setmanes especials amb activitats diferents

La Setmana de... neix amb l’objectiu de despertar i potenciar l’interès dels nostres alumnes per un tema concret, ja sigui de ciència, de tecnologia,de matemàtiques, d’art, etc.

Cada any la temàtica de la setmana és diferent, en funció de la decisió que pren l’equip de mestres, sota uns criteris d’ampliació i equilibri del currículum i tenint en compte diferents motivacions i interessos. Al llarg d’una setmana o d’unes jornades, es realitzen a l’escola diferents activitats, recerca d’informació i materials, xerrades, vídeos, sortides, jocs, debats, conferències i tallers on participen tots els alumnes.

Es potencia el treball en equip, ja que moltes de les activitats que es realitzen es fan barrejant diferents grups d’edat i propiciant diverses agrupacions (de petit grup a gran grup).
La cloenda de la setmana generalment és una exposició de les tasques realitzades oberta a totes les famílies de l’escola.

El que pretenem amb aquestes jornades és obrir a tots els alumnes un espai per crear, aplicar i saber més sobre un tema i, sobretot, per compartir uns coneixements, uns treballs, una il·lusió d’aprendre tots plegats i aprendre els uns dels altres.

Alguns exemples de la Setmana de... han estat, entre d'altres:

Fem 50 anys.
I es va fer la llum!
Preparats, llest@s, ja!

Amb l'aigua.juga-hi net !
Emocionart.
M’ho compres?
3 i 3 i 3 fan nou. Si voleu llegir l'article cliqueu AQUÍ.
Els Indians a casa nostra. Si voleu llegir l'article cliqueu AQUÍ.
Ens comuniquem!, ens comuniquem?

Calendari Escolar

0.png0.png2.png5.png1.png5.png7.png3.png
Go to top